Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]6300ip

carving85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Tym że chciał bym kupić swoją pierwszą postać za 6300. Nie zależy mi na postaci na mida tych mam pełno. Żeby postać była dobra na ranakedy linia jest nieważna.

Preferuję: Zastanawiałem się nad skarnerem. Ogólnie co polecacie na rankedy za 6300.

Opublikowano

Na solo top polecam Riven, jest równie dobra na jungle :) Jeżeli wolisz AD Carry to polecam Dravena, zwiekszenie dmg z Q, niezła buła z ulti, jak i pomagające uciec/dogonić W :)

Opublikowano

Moim zdaniem Lee Sin'a możesz sobie odpuścić jest, to nie ukrywajmy postać trudna.Musisz niestety najpierw ją przetestować na darmowej rotacji lub becie.To samo tyczy się Ezreala,Nocturna. Polecam ci za to Dariusa.( moja pierwsza postać za 6300) Jest to postać łatwa, zadająca duży DMG z ulti, które jest odnawialne. Jako junglera możesz wybrać za to Rengara jest to moim zdaniem postać o wiele łatwiejsza od standardowych junglerów (masz większą przewagę na początku, tą postacią właściwie nawet nie trzeba junglować).Rengarem szybciej junglujesz i farmisz stworki. Jest to postać bardzo dobra na walki 1 vs 1 Polecam też Hecarima nie grałem nim osobiście, ale znam jego możliwości w ganku.Łatwym tankiem jest voliber moim zdaniem jeden z najlepszych tanków.

Podsumowując:

Lee Sin, Ezreal,Nocturne - do przetestowania - czyli junglerzy

Reszta do polecenia: Rengar, Hecarim , Voliber, Darius - AD

Nie testowałem zbytnio AP za 6300 IP oprócz Ezreala AP, więc nie mam zbytnio do powiedzenia na temat AP.

Opublikowano

Polecam VLADA. Ma tak boski DMG od mid game :3 (mówię o wystackowanych E oczywiście), super sustain, pro ulti do TF, plama do ucieczki i zapierdzisty passyw !! Dlatego jest to Mage tank którego ciężko zabić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...